JIJ & IK Magazine juli 2023

In het nieuwe JIJ & IK Magazine zoomen we in op innovatie. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk is het heel simpel en kan iedereen het. Innoveren begint bij het anders kijken naar de dagelijkse dingen. Je verbazen, nieuwsgierig zijn, vragen stellen. En dan kijken hoe het anders kan. Dat kunnen we allemaal bij Ons Tweede Thuis. In deze editie van het magazine lees je onder andere want anders kijken oplevert op onze locatie Amstel-Meer in Aalsmeer. Door af te stappen van de gedachte ‘het is zoals het is’ en actief aan de slag te gaan met het aanpakken van knelpunten, zorgen ze bij Amstel-Meer voor blijere medewerkers en cliënten.

Een ander mooi voorbeeld van innovatie waar je in het magazine over leest, is Ampersand, onze nieuwe winkel aan de Ophelialaan in Aalsmeer. Je kunt er terecht voor koffie, taart en cadeautjes. Maar het is niet zomaar een winkel. Het is een actieve gemeenschap, waar mensen met en zonder beperking leren en werken vanuit hun talenten. Cliënten doen écht mee en de winkeliers in de straat en buurtbewoners zijn nauw betrokken.

Bekijk het magazine

Other news

Decembernummer JIJ&IK Magazine

Het decembernummer van het JIJ&IK Magazine ligt op de mat. We kijken vooruit naar het nieuwe jaar… en ...

Lees meer
Lees meer over Decembernummer JIJ&IK Magazine

JIJ&IK magazine juli 2022: in een ander licht

Het nieuwe JIJ&IK magazine juli 2022 is uit. Met daarin boordevol boeiende artikelen. Zoals het artikel in een ander ...

Lees meer
Lees meer over JIJ&IK magazine juli 2022: in een ander licht