Topmenu

Alweer het vierde Brood op de plank: een succes

Het 4e ontbijt Brood op de Plank was wederom een succes. Werkgevers en kandidaten die op zoek zijn naar werk, ontmoetten elkaar in een ongedwongen sfeer. Dit keer in het Marriott Hotel Hoofddorp, dat ook het heerlijke ontbijt verzorgde.

Pitch van bedrijven & een kandidaat

Wethouder Ap Reinders van de gemeente Haarlemmermeer opende het ontbijt. Twee werkgevers, die kandidaten vanuit de Participatiewet in dienst hadden genomen, vertelden daarna over hun ervaringen. Jim Leijenaar van Pier-K en Dedmer Simons van ParticipatieDirect inspireerden zo alle aanwezigen.

Bastiaan Koehof pitchte zichzelf als kandidaat. Ondanks de spanning vooraf – en als kandidaat is het een stuk spannender! – ging het hem heel goed af.
Zelfs zó goed, dat hij aan het eind van de bijeenkomst heel trots de aanwezigen kon vertellen dat hij een baan heeft bij AW groep. Wat een succes!

Matchen & succes

Natuurlijk was er veel tijd voor werkgevers en kandidaten om te matchen. De kandidaten waren volop aan het netwerken. Ook als er geen rechtstreekse match was dachten de werkgevers mee over het realiseren van een werkplek. Ze gaven tips en waren bereid om hun eigen netwerk voor de werkzoekende kandidaten in te zetten.

Een mooie ochtend om op terug te kijken. Het volgende Brood op de Plank is in juni 2019.

Voor meer info: www.ontbijtbroodopdeplank.nl

Comments are closed.