Topmenu

Feestelijke opening kinderboerderij de hoeve

Op zondag 6 oktober was het feest op kinderboerderij de Hoeve in Badhoevedorp. Na de omlegging van de A9 is het gebied waarin de kinderboerderij valt flink veranderd. Voorzieningen zijn verplaatst, met als gevolg dat ook de indeling van het terrein van de kinderboerderij deels is veranderd. Er zijn nieuwe stallen gebouwd, er is een toiletgebouw geplaatst, er zijn wandelpaden en nieuwe hekwerken geplaatst, er is meer groen en liggen volledig in zicht. 

Het pubiek werd ontvangen met koffie, thee en gebak onder het genot van muziek verzorgd door BuurtOrkest Sloten.

Om 12.00 uur hebben de medewerkers van de kinderboerderij een korte speech gehouden, gevolgd door een speech van Wethouder Mariëtte Sedee en daaropvolgend een speech van Jack van Gelder. Deze sprak vol lof over de kinderboerderij waarna hij samen met Mevr. Sedee het lint heeft doorgeknipt.

Zingende DJ Dennis Wijnhout zorgde ervoor dat er een gezellige feeststemming was, de Patatzaak uit Sloten heeft heerlijke patat en snacks gebakken, voor de kinderen waren er allerlei leuke spelletjes, een luchtkussen en 2 schminksters maakten de mooiste kunstwerken op blije gezichtjes. Er waren verschillende kraampjes met allerlei handgemaakte producten, zoals honing, cadeauartikelen, meel van de molen en wolproducten.

Comments are closed.