Topmenu

Mooie ontmoetingen op De Cirkel bij barbecue van Park Plaza Amsterdam Airport

Een barbecue voor bewoners, hun familie, vrijwilligers én medewerkers, daar droomden ze van op woonvoorziening De Cirkel. Park Plaza Amsterdam Airport uit Lijnden maakte het mogelijk. Dit hotel verzorgde een complete barbecue: eten én bediening. De mensen van Park Plaza Amsterdam Airport hadden eerder cadeautjes ingezameld voor de bingo van De Cirkel. “Het was extra leuk dat een aantal van hen bij de barbecue nu kennis kon maken met de bewoners van De Cirkel”, aldus Sandra van Amstel van het hotel. “We voelden ons heel welkom. We willen vanuit Park Plaza Amsterdam Airport meer betrokken zijn bij onze omgeving en zochten een lokaal doel om te steunen. Zo kwamen we bij De Cirkel. We hopen in de toekomst meer voor hen en met hen te kunnen doen.”

Het was niet alleen voor de mensen van het hotel een leuke gelegenheid om onderling kennis te maken. Dat gold ook voor familie en vrijwilligers. Niet elke familie kende de vrijwilligers van hun familielid. Dat veranderde tijdens de barbecue door alle leuke ontmoetingen, juist doordat alle groepen er waren. Een geslaagd feestje zo met elkaar!

Park Plaza Amsterdam Airport bij De Cirkel Ons Tweede ThuisPark Plaza Amsterdam Airport bij De Cirkel Ons Tweede ThuisPark Plaza Amsterdam Airport bij De Cirkel Ons Tweede ThuisPark Plaza Amsterdam Airport bij De Cirkel Ons Tweede ThuisPark Plaza Amsterdam Airport bij De Cirkel Ons Tweede Thuis

 

,

Comments are closed.