Topmenu

JIJ&IK Winkel Ons Tweede Thuis in Aalsmeer gaat open op 30 november 2018

Vrijdag 30 november is de JIJ&IK winkel voor het eerst open

Vrijdag 30 november is het eindelijk zover, dan gaat de JIJ & IK cadeauwinkel open in de Ophelialaan. De winkel is gevestigd op nummer 104, tussen Restaurant Oh! en Ridder & Co. Het is een samenwerking van Stichting Ons Tweede Thuis en Stichting DownTown Ophelia. Naast een winkel komt er ook een klein atelier waar mensen komen werken vanaf de locaties Amstel-Meer en Middelpolder. In de winkel zijn cadeauartikelen te koop, zoals kaarsen, textiel, houtproducten en nog veel meer. Maar ook kaarten en schilderijtjes. Uiteraard allemaal gemaakt door mensen van Ons Tweede Thuis.

7  en 8 december feestelijk openingsweekend van de JIJ&IK winkel

De winkel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 9.30 en 17.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. Op zaterdag wordt ook DownTown Ophelia-personeel ingezet naast de vaste medewerkers, zodat zij ook de kans krijgen om regelmatig in een echte winkel te werken en werkervaring op te doen.
De winkel gaat vrijdag 30 november al open, maar 7 en 8 december wordt het feestelijk openingsweekend gehouden. Er zijn hapjes en drankjes en iedereen die wat koopt krijgt er een leuk cadeautje bij.

Vrijdag 7 december om 14.00 uur vindt de officiële opening plaats met het doorknippen van het lintje. Kom jij ook?

Lees ook het vorige nieuwsbericht.

, , , ,

Comments are closed.