Topmenu

Juli editie Magazine JIJ&IK staat online

We nemen je dit keer mee in de ontwikkeling van onze cliënten. Welke talenten hebben ze en welke kansen krijgen ze. Alles begint bij kinderen, ook kinderen met een beperking. Je kan allerlei vormen en maten bedenken voor hun ontwikkeling, maar kinderen passen vaak niet in een vooraf bedacht vakje. Bij onze kinderdienstencentra zoals de Zevenster leeft dat bewustzijn al jaren. Zij vertellen hoe ze kinderen verder helpen. Elke keer op een manier die echt aansluit bij het kind.

Meedoen in de maatschappij
Na school had je vroeger niet zoveel keuze als je een beperking had; dagcentrum of sociale werkplaats. Tegenwoordig moet je meedoen in de maatschappij. De wereld ligt voor je open maar hoe ga je dat doen? Wat kan je aan, waar durf je risico’s te nemen en is er een vangnet als het even niet lukt. Kortom, tijd voor een nieuwe visie op dagbesteding.

Terugkijken op Corona
Verder in het magazine aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers, de presentatie van de nieuwe zorgvisie en nieuws over onze nieuwe grote locatie in Heemstede. En natuurlijk… corona, het virus is bepaald niet uit ons leven verdwenen maar we hebben er wel steeds meer ervaring mee gekregen. In een aantal artikelen vertellen cliënten en medewerkers hun verhaal.
Lees het magazine online

Comments are closed.