Topmenu

Vakantieopvang


Vakantie is om van te genieten. Maar kinderen en jongeren met een beperking of achterstand in hun ontwikkeling hebben vaak hulp nodig bij de invulling van hun dag. Voor hen is er vakantieopvang tijdens alle schoolvakanties.

In groepen van 8 tot 12 kinderen worden elke dag allerlei activiteiten gedaan: spel en sport (binnen en buiten), creatieve activiteiten, boodschappen doen, naar de markt, koken of bakken, dagje uit (dierentuin, bos), bioscoop, muziek maken, DVD kijken. De vakantieopvang is van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur (niet op feestdagen) op verschillende locaties in de regio Amstelland en de Meerlanden en in Haarlem. Je kunt je zoon of dochter zelf brengen en halen. Als je een indicatie hebt voor vervoer, kan het vervoer geregeld worden door Ons Tweede Thuis (dit geldt niet voor de locatie Haarlem).

Voor wie?

Voor alle kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar die gebruik maken van het speciaal onderwijs. Zij wonen in de regio Amstelland, Meerlanden, Zuid-Kennemerland of IJmond.

Openingstijden vakantieopvang

J.P. Heijeschool, Van Voorthuijsenschool Hoofddorp en Haarlem en De Wending/Schakel: 8:30 uur tot 16:30 uur
De Dolfijn: 9:00 tot 17:00 uur.

Inschrijven voor vakantieopvang

Om je kind in te laten schrijven voor de aankomende vakantieopvang kan je daarvoor het desbetreffende formulier invullen.
Klik hier om naar het formulier te gaan.