0297 353800
info@onstweedethuis.nl

Ons Tweede Thuis

Woonvoorziening Turfsteker

Turfsteker 1, 2152 LX Nieuw Vennep

Open adres in Google Maps

Wil je graag met andere mensen in een groep samenwonen met begeleiding op maat? Dan is woonvoorziening Turfsteker de juiste plek voor je: de gezelligheid en geborgenheid van een groep met de begeleiding die je nodig hebt. Turfsterker is speciaal bestemd voor jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Begeleiding en ondersteuning

Woonvoorziening Turfsteker biedt je een veilige plek om je zelfstandigheid verder te ontwikkelen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. We helpen je wanneer het nodig is. Bijvoorbeeld bij de huishouding, je persoonlijke verzorging of het maken en onderhouden van sociale contacten. We kunnen je ook helpen bij het zoeken en vinden van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd.

Overdag ga je naar school, werkproject of naar de dagbesteding. Op Turfsteker stimuleren we je om actief aan de maatschappij deel te nemen.

Waar ligt Turfsteker en hoe ziet het eruit?

Turfsteker bestaat uit drie groepswoningen verdeeld over zeven geschakelde kleine eensgezinswoningen. Elke groepswoning heeft een eigen voordeur, hal met toilet, woonkamer, open keuken en toegang tot de ruime tuin. Turfsteker beschikt over vier kamers op de begane grond die geschikt zijn voor mensen met een lichte lichamelijke beperking. Op de woonvoorziening kunnen in totaal negentien cliƫnten wonen. Tevens is er een logeerkamer voor eventuele weekendopvang.

Woonvoorziening Turfsteker ligt in een rustige wijk vlak bij het oude dorp van Nieuw-Vennep. De wijk heeft veel groen en er is een winkelcentrum met allerlei voorzieningen op loopafstand.

Voor wie?

Woonvoorziening Turfsteker is bestemd voor volwassenen, vanaf 18 t/m 35 jaar, met

  • een geldig indicatiebesluit VG3, VG4, VG5 en VG6
  • IQ 50-75

Woonvoorziening Turfsteker is niet bestemd voor mensen met:

  • verslaving

Meer informatie?

Wil je meer informatie of denk je dat woonvoorziening Turfsteker de juiste woonplek voor je is? Bel of stuur een mail en maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling en laat je adviseren door ons professionele team.

printversie