Dagbesteding Hortensialaan

Het dagcentrum is gevestigd op de begane grond van de voorziening Hortensialaan. Vijf dagen per week zijn onze cliënten van 10 tot 15 uur welkom. Veel van onze cliënten wonen ook op de Hortensialaan, andere wonen elders en reizen georganiseerd of zelfstandig (bushalte ligt voor de hoofdingang) naar het dagcentrum.

Er zijn drie groepsruimtes. Een vierde kleinere ruimte biedt de mogelijkheid tot meer persoonlijke aandacht en rust. In de grote ontmoetingsruimte komen we bij elkaar voor de lunch en gezamenlijke activiteiten. Het hele dagcentrum is volledig rolstoeltoegankelijk.

Dagcentrum Hortensialaan biedt een divers aanbod aan creatieve activiteiten zoals handwerken, schilderen en tekenen, kaarten maken. In onze volledig ingerichte keuken kunnen we koken en bakken. Wekelijks wordt er in groepsverband gegymd en gewandeld.

Op vrijdag wordt het team ondersteund door een muziektherapeute. Cliënten kunnen ook helpen met klusjes in de tuin.

De activiteiten worden aangepast aan de wensen en behoeften van de cliënt. Tijdens onze jaarlijkse najaarsmarkt verkopen we artikelen die de cliënten gedurende het jaar hebben gemaakt. We zijn heel blij met een vaste groep van vrijwilligers.

Voor wie?

Dagcentrum Hortensialaan is bestemd voor volwassenen, vanaf 55 jaar, met

  • een geldig indicatiebesluit VG4 en VG8
  • IQ <65

Meer informatie

Bel of maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling en laat je adviseren door ons professionele team.

 

Goedemiddag,
hoe kunnen wij je helpen?

Zorgbemiddeling

Ons Tweede Thuis

Adres