& KB De Knuffelweide


Kinderboerderij De Knuffelweide is een kinderboerderij voor volwassen cliënten met een lichte tot matige verstandelijke handicap. De cliënten houden van…

KB De Knuffelweide

Van Hallstraat 4a, 1161 CG Zwanenburg
Open adres in Google Maps

Kinderboerderij De Knuffelweide is een kinderboerderij voor volwassen cliënten met een lichte tot matige verstandelijke handicap. De cliënten houden van buitenwerk, vinden het leuk om met dieren te werken en kunnen lichamelijk werk in weer en wind aan. Zij kunnen zonder toezicht doorwerken aan een taak en kunnen omgaan met publiek. De kinderboerderij ligt in Zwanenburg, In de buurt zijn winkels, een buurthuis, een kerk en een bushalte op loopafstand. De kinderboerderij is rolstoeltoegankelijk.

De cliënten kunnen alle dagen op de kinderboerderij werken. De kinderboerderij is van dinsdag tot en met zondag geopend voor publiek (met uitzondering van eerste kerstdag, nieuwjaarsdag en koningsdag). Het werk bestaat uit het voeren en verzorgen van de dieren, het terrein onderhouden, de stallen en de hokken schoonhouden en helpen met de verkoop in het winkeltje. In totaal kunnen er zo’n acht tot tien cliënten werken.

Op De Knuffelweide is altijd begeleiding aanwezig. Daarnaast zijn er een gedragsdeskundige en een teamleider in dienst.

printversie