Woonvoorziening Meer-Heem

Wil je graag met andere mensen in een groep samenwonen met begeleiding op maat? Bij woonvoorziening Meer-Heem kan dat: de gezelligheid en geborgenheid van een groep en de begeleiding die je nodig hebt. Meer-Heem is bestemd voor volwassenen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

Adres

Begeleiding en ondersteuning

Je krijgt hier hulp en ondersteuning bij al je dagelijkse bezigheden. Bijvoorbeeld bij je huishouding, je persoonlijke verzorging of sociale contacten. We kunnen je ook helpen bij het zoeken en vinden van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd.

Overdag ga je naar je werk of je dagbesteding.
We stimuleren je om actief aan de maatschappij deel te nemen.

Er is altijd begeleiding aanwezig. De bewoners kunnen 24 uur per dag een beroep doen op de begeleiding, ’s nachts is er een slaapwacht aanwezig.

Waar ligt Meer-Heem en hoe ziet het eruit?

Meer-Heem heeft twee huiskamers. Er zijn negentien woonplekken. Elke bewoner heeft zijn eigen zitslaapkamer met wastafel. Alle ruimten van het huis zijn volledig rolstoeltoegankelijk en groot genoeg voor het gebruik van diverse hulpmiddelen, zoals til-liften. Beneden is er een ruime tuin en boven is er een groot dakterras.

Het gebouw ligt in het oude centrum van Hoofddorp in een rustige woonwijk met veel openbaar groen. Op loopafstand liggen het Arnolduspark, een winkelcentrum en een aantal dagcentra en werkprojecten van Ons Tweede Thuis.

Voor wie?

Woonvoorziening Meer-Heem is bestemd voor volwassenen, vanaf 18 jaar, met een geldig indicatiebesluit VG5 en VG8, LG4 en LG6
IQ >35

Meer informatie

Wil je meer informatie of denk je dat woonvoorziening Meer-Heem de juiste woning voor je is? Bel of stuur een mail en maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling.

 

Goedemorgen,
Heb je een vraag over de zorg en ondersteuning op deze locatie?

Zorgbemiddeling

Ons Tweede Thuis

09.00 - 12.30

Heb je een vraag aan de locatie? De contactgegevens staan bovenaan deze pagina.