Topmenu

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Ons Tweede Thuis

Na 8 jaar voorzitterschap Raad van Toezicht van Ons Tweede Thuis heeft Elja Schwarz zijn voorzittershamer op 21 mei neergelegd. Bernard Drost neemt de rol van voorzitter van Elja over. Bernard zit nu 5 jaar in de Raad van Toezicht van Ons Tweede Thuis.  

8 jaar geleden kwam Elja in de raad. Hij werkte in de die tijd voor Sinai Centrum. Ons Tweede Thuis nam een afdeling over en wilde iemand vanuit die organisatie in de Raad van Toezicht. Elja zijn doel: “Ik wilde met mijn werk in de raad ervoor zorgen dat de mensen bij Ons Tweede Thuis een goed leven leiden”. Elja gaat het werkt voor Ons Tweede Thuis enorm missen. “Ik ga vooral het contact missen en wat ik zie en meemaak bij Ons Tweede Thuis”. Lees het hele artikel over de Raad van Toezicht in het JIJ&IK magazine op pagina 26.  

Elja zijn afscheid is op 22 mei gecombineerd met een inhoudelijke mini symposium over NAH. Daarin heeft neurowetenschapper Ben van Cranenburg de deelnemers meegenomen over de plasticiteit van het brein. “Ons brein is een continue bouwplaats ook na hersenschade”, aldus Ben Cranenburg.  

 

Comments are closed.