Topmenu

Medewerkers GewoonSchoon!

Binnen Ons Tweede Thuis is onlangs de leerwerkgroep GewoonSchoon! opgestart die zich specifiek richt op het schoonmaak vak. Naast dat onze groep verantwoordelijk is voor de schoonmaak van verschillende locaties binnen en buiten OTT, verzorgen wij bv ook de was en aanverwante zaken. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. GewoonSchoon! is op zoek naar medewerkers die met ons mee groeien!

Waar kom je te werken als Medewerkers GewoonSchoon!?

GewoonSchoon! is een leerwerkgroep die cliënten de mogelijkheid biedt zich op betaalde basis het schoonmaak vak eigen te maken. Behalve de vakinhoudelijke aspecten is er ook aandacht voor communicatie, de omgang met collega’s en andere zaken die van belang zijn binnen een (betaalde) functie. Het ultieme doel is dat mensen uiteindelijk instromen op de reguliere arbeidsmarkt, waarbij we er ons van bewust zijn dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

Naast het leren van het schoonmaak vak met officieel diploma, biedt de leergroep structuur, geeft het mensen eigenwaarde, een zinvolle dagbesteding en laat ze haar medewerkers weer meedoen in de samenleving. We kijken goed naar de mogelijkheden en wensen van de mensen en houden daar rekening mee. Een en ander gebeurt in eigen tempo en op een prettige manier, waardoor mensen uiteindelijk zelfstandig het vak kunnen beoefenen.

Wie ben jij?

Je behoort tot de doelgroep van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dmv een UWV beoordeling.
Het heeft de voorkeur dat je zelfstandig naar Aalsmeer kunt komen.

Wat wij bieden

Flexibel werk om in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. We hebben een ongekend goede werksfeer in een kleurrijk, verrassend bedrijf. De werktijden zijn wisselend en voor iedereen op maat te bepalen tussen 8.30 en 16.30.

Een contract voor bepaalde tijd en mogelijkheid tot het volgen van de basisopleiding Schoonmaak, indien je deze nog niet bezit. We vragen een VOG.
Mocht je een client hebben die door wil groeien naar een betaalde baan, schroom niet om ons te bellen of te mailen. We kunnen dan een afspraak maken en samen de mogelijkheden bekijken.

Contactpersoon en contactgegevens voorziening

Maaike de Haes en Eugene Wesselman
gewoonschoon@onstweedethuis.nl of 06-25711880

Participatiebanen bij Ons Tweede Thuis

Ons Tweede Thuis zet zich in om banen te creëren voor mensen die vallen onder de doelgroep van de Participatiewet. Dat zijn mensen die kunnen werken maar die daarbij ondersteuning nodig hebben. Deze vacature bieden wij aan vanuit de Participatiewet.

Meer weten over participatiebanen en welke vacatures beschikbaar zijn? Klik hier voor alle informatie.

Comments are closed.