Topmenu

Samenfit: beweging, ontspanning en voeding op een manier die bij jou past

Samenfit: beweging, ontspanning en voeding

Wat vind jij leuk? Hoe beweeg jij? Hoe voel jij je lekker? Hoe kun jij meedoen?
Dat is voor iedereen anders. Meedoen met bewegen, eten en ontspannen op een manier die bij jou past. Wij zoeken samen naar mogelijkheden. Daar draait het om bij Samenfit. 

Nieuw beeldmerk Samenfit

Vandaag is de start van de beweegweek. Met traditioneel als aftrap de sportdagen in sportcomplex de Estafette in Nieuw Vennep. We wensen iedereen veel plezier. Tijdens deze week kun je veel verschillende sporten en spellen doen op de sportdagen of op de locaties zelf. Zo heeft Niferlake ook een sportdag voor de kinderen en op de locatie de Liede is er de hele week een speciaal beweegprogramma. Ook zorgen de voedingscoaches voor lekkere en gezonde verfrissende drankjes en tussendoortjes en de beweegcoaches geven de hele week door beweegclinics. We sluiten de week af met de Dijkspelen op vrijdag en de Haarlemmermeer run op zondag waar de loopgroep uiteraard aanwezig. Deze beweegweek weerspiegelt mooi de variatie van Samenfit. Dus een mooi moment voor een nieuwe beeldmerk. Wij zijn benieuwd wat je ervan vind.

Beweegcoach Dennis over Samenfit:

Mike is stil en loop heen en weer naar de materialenkast, terwijl de groep is gestartMike praat niet. Met een verzwaarde ballon zoek ik contact. Hij ziet wat ik doe. En yes Mike vangt de ballon. Ik zie het plezier bij Mike. Wat een geluksmoment. Dit blijven we wekelijks doen en breiden we uit. Inmiddels doet Mike mee met de groep. En zegt YES als we aankomen. Dat is Samenfit.

samenfit.onstweedethuis.nl

, , ,

Comments are closed.