Topmenu

Samenwerking woon-en logeerhuis Marius Meijboom bekrachtigd in VOF

Samenwerking Marius Meijboom omgezet in VOF

De Marius Meijboom is opgericht vanuit een samenwerking tussen Ons Tweede Thuis, Cordaan en Omega. Sinds november 2017 wonen en logeren hier kinderen en volwassenen met een zeer ernstig meervoudige beperking. Vanaf 1 september is de intensieve samenwerking tussen Ons Tweede Thuis en Cordaan op de Marius Meijboom omgezet in een VOF (Vennootschap onder Firma). Een mijlpaal voor de locatie.

Wat betekent de VOF samenwerking concreet voor bewoners en medewerkers?

Voor onze bewoners en de medewerkers verandert er niet heel veel, want de samenwerking is er al vanaf de start en daar zijn we helemaal aan gewend. Wel is het zo dat er straks gewerkt kan worden vanuit één systeem en zijn de werkprocessen voor alle medewerkers hetzelfde. De ontwikkeling geeft kracht aan de visie en ambitie van de locatie.

Aanspreekpunten locatie Marius Meijboom

Ingrid Leijen is de locatiemanager van de Marius Meijboom. Zowel uit de Raad van Bestuur van Ons Tweede Thuis als uit de raad van bestuur van Cordaan is er een gezamenlijke verantwoordelijk voor de Marius Meijboom. Aanspreekpunt vanuit Ons Tweede Thuis bestuur is Petra Egbers, manager bedrijfsvoering van Ons Tweede Thuis en vanuit Cordaan bestuur is Hanneke Vrielink, directeur Cordaan Jeugd & Specialistische zorg VGZ het aanspreekpunt. De samenwerking met onze derde samenwerkingspartner Stichting Omega (dagbehandelingscentrum) zal gecontinueerd en verder verstevigd worden.

 

 

Comments are closed.