Topmenu

Werken bij


We zijn altijd op zoek naar goede begeleiders om ons team te versterken, dus ben jij na het lezen van de website of ervaringsverhalen van anderen, enthousiast geworden over Ons Tweede Thuis? Ben je (assistent) begeleider en staat dé vacature voor jou er niet tussen?  Neem dan contact met ons op. Ook voor begeleiders die als Zzp´er werkzaam zijn hebben wij mogelijkheden. Mail direct jouw CV naar ons, wij denken graag met jou mee!

Bij Ons Tweede Thuis werken zo’n 2000 deskundigen. Elke medewerker is een deskundige in zijn vak. Of je nu gedragsdeskundige, begeleider of administratief medewerker bent. Samen zetten wij ons in om mensen met een beperking tot hun recht te laten komen in onze samenleving. We hebben uiteenlopende functies verspreid in de regio. Ben je bevlogen en ontwikkelingsgericht, kom dan bij ons werken en leren.

Bij ons werk je in een dynamische omgeving en in een informele en collegiale werksfeer. We hebben een gericht cursusaanbod om voortdurend je professionaliteit te kunnen verbeteren. En we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We vragen altijd een verklaring omtrent gedrag en we hebben een gedragscode voor onze medewerkers. Lees hier meer over de visie op werken bij Ons Tweede Thuis.

Lees meer over stage, leren en werken of vakantiewerk bij Ons Tweede Thuis.