Topmenu

Woon- en logeerhuis De Marius Meijboom


Adres: Marius Meijboomstraat 109-111 (Bekijk in Google Maps)
1087 LD, Amsterdam
Telefoon: (020) 346 23 00

Woon- en logeerhuis Marius Meijboom is een samenwerking tussen Cordaan, Omega en Ons Tweede Thuis. 

Begeleiding en ondersteuning bij Marius Meijboom

Dit woon- en logeerhuis is bestemd voor kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. Marius Meijboom is voor hen huiselijke woonplek. Er is volledige verzorging en verpleging.

Binnen Marius Meijboom werken we volgens een 24 uursvisie. Er is één begeleidingsplan voor wonen én dagbehandeling. We werken volgens het opvoedingsprogramma van Carla Vlaskamp. Ouders spelen daarbij een belangrijke, centrale rol.

Waar ligt Marius Meijboom en hoe ziet het eruit?

Marius Meijboom is een nieuw gebouw op een prachtige plek op IJburg in Amsterdam. Het huis is gebouwd aan de Marius Meijboomstraat, op een mooi plekje midden op IJburg langs een brede waterloop, niet ver van het IJmeer. De buurt is jong en levendig. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met tramlijn 26.

Het gebouw heeft 36 plaatsen voor wonen of logeren en er zijn twee groepen voor dagbehandeling. Iedere woning biedt plek voor zes bewoners met eigen slaapkamer, zeer ruime gezamenlijke badkamer, een ruim balkon en een ruime leefruimte met open keuken. Er is veel aandacht besteed aan een huiselijke sfeer.

Voor wie?

Marius Meijboom  is gespecialiseerd op het gebied van EMB, ernstige meervoudige beperkingen.

Woon- en logeerhuis Marius Meijboom is bestemd voor kinderen en volwassenen, met

  • een geldig indicatiebesluit VG5 en VG8
  • IQ <30

Meer informatie?

Wil je meer weten of denk je dat woon- en logeerhuis Marius Meijboom de juiste woonplek voor je is? Bel of stuur een mail en maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling.

0297 – 353 872
zorgbemiddeling@onstweedethuis.nl

Comments are closed.