Woonvoorziening De KwakelAdres: Kwakelsepad 10 (Bekijk in Google Maps)
1424 AZ, De Kwakel
Telefoon: 0297 - 513330
E-mail: kwakel@onstweedethuis.nl

Wil je alle voordelen van groepswonen in een veilige maar toch stimulerende omgeving? Dan is woonvoorziening De Kwakel de juiste plek voor je. Speciaal bestemd voor jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, die behoefte hebben aan de gezelligheid van een groep met 24 uurszorg.

Op woonvoorziening De Kwakel ondersteunen we je bij je dagelijkse bezigheden en stimuleren we je om waar mogelijk mee te helpen of zelfstandig te doen. De begeleiders helpen je bijvoorbeeld bij je huishouding, je persoonlijke verzorging of het maken en onderhouden van sociale contacten. Indien nodig helpen we je bij het zoeken en vinden van een passende werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd.

Overdag ga je naar je werk, school, naar de dagbesteding of naar een werkproject. Als je thuis bent/komt is er altijd begeleiding aanwezig, ook ’s nachts. Het begeleidingsteam wordt ondersteund door een orthopedagoog en een teamarts.

Woonvoorziening De Kwakel bestaat uit twee vleugels met veel ruimte eromheen. Het gebouw heeft twee verdiepingen. Op de begane grond en op de eerste verdieping zijn een huiskamer en zeven slaapkamers met eigen sanitair. Het hele pand is rolstoeltoegankelijk.

Woonvoorziening De Kwakel ligt midden in het landelijke De Kwakel in Uithoorn, met veel voorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand.

Voor wie?

Woonvoorziening De Kwakel is bestemd voor volwassenen, vanaf 18 jaar t/m 35 jaar, met

  • een geldig indicatiebesluit VG3, VG4 en VG6
  • IQ >45

Woonvoorziening De Kwakel is niet bestemd voor mensen met:

  • verslaving

Meer informatie

Bel of maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling en laat je adviseren door ons professionele team.

0297 – 353 872
zorgbemiddeling@onstweedethuis.nl

Comments are closed.