Topmenu

Ons Tweede Thuis

GewoonSchoon!

Over ons

Interieur service GewoonSchoon! is een professioneel, milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf. Op iedere vraag zoeken wij een antwoord. Schoonmaken, ramen lappen, de was en bijvoorbeeld planten water geven. Dat doen wij met aandacht en veel creativiteit.

Onze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat vraagt om een andere aanpak. De medewerker wordt geschoold en werkt zelfstandig, maar er is altijd begeleiding in de buurt. Door nét die extra aandacht, zijn onze medewerkers enorm betrokken bij hun werk en leveren ze  kwaliteit. GewoonSchoon! geeft zijn medewerkers zinvol werk. Zo maken we samen de maatschappij een beetje mooier… en schoner!

Werken en Leren

Wil je werken en leren. Dat kan bij GewoonSchoon! Bij ons kan je direct aan de slag. Wij kijken naar je kwaliteiten en mogelijkheden. Je leert het schoonmaakvak op je eigen manier en in je eigen tempo. Je werkt zelfstandig en wij begeleiden je waar nodig. Hoe meer je leert, hoe meer je kan. Uiteindelijk kan je een officieel diploma halen. Als het bij jou past kan je doorgroeien naar een baan in het bedrijfsleven. We verwachten natuurlijk wel jouw positieve inzet.
GewoonSchoon! biedt afwisselend werk. Dat doen we op verschillende woon- en werkplekken binnen en buiten Ons Tweede Thuis. We houden niet alleen de ruimte schoon en netjes, maar doen bijvoorbeeld ook de was en geven de planten water.

Opdrachtgevers

Als je werk uitbesteedt aan GewoonSchoon! betekent dat professioneel en sociaal ondernemen. Onze werknemers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en wij werken met biologische materialen. Duurzaamheid in de hele keten! Tegelijkertijd bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, flexibiliteit en continuïteit met gemotiveerde medewerkers. En belangrijk: De vraag van de opdrachtgever staat altijd centraal.

Vacatures

Ben je een harde werker, wil je een betaalde baan en misschien doorgroeien naar het bedrijfsleven. Kom werken bij GewoonSchoon! Klik hier voor de vacature

Contact

Interieur service GewoonSchoon!
Maaike de Haes en Eugene Wesselman

Vuurdoornstraat 11
1431 RM Aalsmeer
06-25711880
gewoonschoon@onstweedethuis.nl