Topmenu

Ons Tweede Thuis

GewoonSchoon!

Werken en leren tegelijk

Vind jij het heerlijk om te zorgen alles weer schoon en fris is? Wil je werken en leren tegelijk? Dat kan bij GewoonSchoon!. Bij het leer-werktraject Schoonmaak. Je leert hier alles over het schoonmaak-vak. Welke schoonmaakmiddelen er zijn. Welke je waarvoor gebruikt. Hoe je verschillende ruimtes het beste schoon kunt maken. Met een groep gaan we van locatie naar locatie om schoon te maken. We doen ook andere klussen zoals de was of planten water geven. Je doet kleine klussen zelfstandig, maar er is altijd begeleiding in de buurt.

We kijken eerst of het vak van schoonmaken bij je past. Is schoonmaken echt iets voor jou? Dan krijg je een opleiding. Dat zijn oefeningen in de praktijk en theorie. Er is ook aandacht voor hoe je met anderen omgaat. Je kunt het RAS-diploma halen. Dat is een landelijk erkend diploma in de schoonmaakbranche. Sommige mensen groeien door naar een betaalde baan, binnen of buiten Ons Tweede Thuis.

Over ons

GewoonSchoon! is een professioneel, milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf. Op iedere vraag zoeken wij een antwoord. Schoonmaken, ramen lappen, de was en bijvoorbeeld planten water geven. Dat doen wij met aandacht en veel creativiteit.

Onze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat vraagt om een andere aanpak. De medewerker krijgt scholing en werkt zelfstandig, maar er is altijd begeleiding in de buurt. Door nét die extra aandacht, zijn onze medewerkers enorm betrokken bij hun werk en leveren ze  kwaliteit. GewoonSchoon! geeft zijn medewerkers zinvol werk. Zo maken we samen de maatschappij een beetje mooier… en schoner!

Opdrachtgevers

Als je werk uitbesteedt aan GewoonSchoon! betekent dat professioneel en sociaal ondernemen. Onze werknemers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en wij werken met biologische materialen. Duurzaamheid in de hele keten! Tegelijkertijd bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, flexibiliteit en continuïteit met gemotiveerde medewerkers. En belangrijk: De vraag van de opdrachtgever staat altijd centraal.

Voor wie is GewoonSchoon!?

  1. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met (beperkte) loonwaarde. Zij komen in dienst bij Ons Tweede Thuis met een jobcoach in een garantiebaan.
  2. Mensen met een indicatie of beschikking dagbesteding die door willen groeien naar een betaalde baan.
  3. Mensen die met behoud van uitkering werken of stage lopen en willen doorgroeien naar een betaalde baan.

Vacatures

Ben je een harde werker, wil je een betaalde baan en misschien doorgroeien naar het bedrijfsleven. Kom werken bij GewoonSchoon! Klik hier voor de vacature

Contact

Interieur service GewoonSchoon!
Maaike de Haes en Eugene Wesselman

Vuurdoornstraat 11
1431RM | Aalsmeer

06-25711880
gewoonschoon@onstweedethuis.nl