Ampersand - Cadeauwinkel & Koffiehuis

Het team van Ampersand bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers die, samen met de professionals van Ons Tweede Thuis, elke dag het beste uit zichzelf halen. En dat doen ze zo veel mogelijk zelfstandig. Er wordt de medewerkers niets uit handen genomen, er wordt verwacht dat zij het zelf doen en zij mogen daarbij ook fouten maken. Iedereen heeft zijn eigen werkzaamheden, waarin zij hun talenten optimaal kunnen benutten. En komen ze er niet uit? Dan staan er begeleiders en vrijwilligers klaar om hen te coachen. Een vernieuwende aanpak, helemaal in lijn met de visie op dagbesteding van Ons Tweede Thuis, die ervanuit gaat dat iedereen een betekenisvol leven heeft en gewoon meedoet.

Adres

Onze mensen

We geloven dat ieder mens talenten en beperkingen heeft, en dat het gelukkig maakt als je lekker in je vel zit en doet waar je goed in bent. Bij Ampersand helpen we mensen met een beperking om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen en om een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Dat doen we samen met samen met ondernemers in de buurt, vrijwilligers en de gemeente Aalsmeer. Ons team bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers die, samen met de professionals van Ons Tweede Thuis, elke dag het beste uit zichzelf halen.

Onze missie

Het is onze missie om bij te dragen aan een maatschappij waarin iedereen mee kan doen, van betekenis is en ertoe doet. Dat kunnen we niet alleen. Samenwerken is hierin de sleutel. We zijn dan ook altijd op zoek naar mensen en organisaties die hier samen met ons in op willen trekken. Neem vooral contact op via samenwerken@ampersand.nl als je (outside-the-box) ideeën hebt, maar ook als je een werkervaringsplek wilt bieden aan onze medewerkers, of als je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk.

Amperwat?

Ampersand betekent &. Cadeauwinkel & Koffiehuis, ontmoeting & verbinding in de buurt, JIJ & IK.

Vrijwilliger worden?

Ampersand is altijd op zoek naar vrijwilligers om in de winkel te helpen. Daarnaast zijn cliënten van Ons Tweede Thuis uitgenodigd om bij Ampersand te komen werken of om stage te lopen. Neem voor meer informatie contact op via ampersand@onstweedethuis.nl.

Openingstijden

Maandag: 12.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.30 uur
Woensdag: 9.00 – 17.30 uur
Donderdag: 9.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 – 16.30 uur

Werken bij Ampersand

Ampersand heeft ruimte voor:

  • volwassenen vanaf 18 jaar, met
    • een geldige indicatie VG3,4 of 6
    • IQ >55
    • PGB
    • beschikking van een gemeente
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Ook dan kun je bij ons terecht. We kijken samen wat mogelijk is.

Meer informatie

Denk je dat Ampersand een leuke werkplek voor je is? Bel of maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling of mail naar Ampersand als je vragen hebt, via: ampersand@onstweedethuis.nl, of telefonisch, via: 0297-228260.

Goedemorgen,
Heb je een vraag over de zorg en ondersteuning op deze locatie?

Zorgbemiddeling

Ons Tweede Thuis

09.00 - 12.30

Heb je een vraag aan de locatie? De contactgegevens staan bovenaan deze pagina.