Woonvoorziening Sweelincksingel

Zelfstandig wonen, je leven zelf invullen met ondersteuning op maat? Bij woonvoorziening J.P. Sweelincksingel kan dat: zelfstandigheid met persoonlijke aandacht en passende ondersteuning. Voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Adres

Begeleiding en ondersteuning

Wil je bij J.P. Sweelincksingel wonen? Dan verwachten we dat je, met wat ondersteuning, zelf je vrije tijd kunt invullen, je relatie met familie en vrienden onderhouden en je eigen huishouden verzorgen.
De begeleiding helpt als dat nodig is. Bijvoorbeeld met je persoonlijke verzorging, je huishouden of met het zoeken van passend werk, dagbesteding of vrijetijdsbesteding.

De begeleiding is individueel, volgens vaste afspraken en vindt meestal plaats in je eigen appartement.
Over het algemeen is er begeleiding aanwezig tussen 7.00 en 23.00 uur, in het weekend vanaf 9.00 uur. ‘s Nachts is er begeleiding aanwezig in de naastgelegen woonvoorziening Meer-Heem. Iedere dag zijn er koffie-uurtjes waar je andere bewoners kunt ontmoeten.

De kok van woonvoorziening Meer-Heem verzorgt op doordeweekse dagen de maaltijden. In het weekend kookt de begeleiding met de cliënten die mee willen eten.

Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk. We stimuleren je om actief aan de maatschappij deel te nemen. In je vrije tijd kies je voor de activiteiten die goed bij je passen.

Waar ligt J.P. Sweelincksingel en hoe ziet het eruit?

Woonvoorziening J.P. Sweelincksingel bestaat uit twee gebouwen met elk tien appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer, een badkamer met toilet en douche en met aansluiting voor een wasmachine, een berging en tuin of balkon.
De appartementen op de benedenverdieping zijn geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.
De appartementen op eerste verdieping zijn maisonnettewoningen met een slaapkamer en badkamer op de bovenverdieping.
Een van de appartementen is de ontmoetingsruimte en kantoor voor de begeleiders. Deze ruimte is bedoeld voor gezamenlijke activiteiten, samen koffie drinken en eten.

Woonvoorziening J.P. Sweelincksingel ligt in een rustige woonwijk, op loopafstand van het centrum van Hoofddorp.
Er is een bushalte voor de deur.

Voor wie?

Woonvoorziening J.P. Sweelincksingel is bestemd voor volwassenen, vanaf 18 jaar, met een geldig indicatiebesluit VG3 en VG6, LG3 en LG6
IQ >50
Woonvoorziening J.P. Sweelincksingel is niet bestemd voor mensen met:
verslaving

Meer informatie

Denk je dat J.P. Sweelincksingel de juiste woonplek voor je is? Of wil je meer weten? Bel of maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling.

Goedemorgen,
Heb je een vraag over de zorg en ondersteuning op deze locatie?

Zorgbemiddeling

Ons Tweede Thuis

09.00 - 12.30

Heb je een vraag aan de locatie? De contactgegevens staan bovenaan deze pagina.