woonvoorziening Turfsteker

Wil je graag met andere mensen in een groep samenwonen met begeleiding op maat? Dan is woonvoorziening Turfsteker de juiste plek voor je: de gezelligheid en geborgenheid van een groep met de begeleiding die je nodig hebt. Turfsterker is speciaal bestemd voor jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Begeleiding en ondersteuning

Woonvoorziening Turfsteker geeft je een veilige plek om zelfstandiger te leren worden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. We helpen je wanneer het nodig is. Bijvoorbeeld bij de huishouding, je persoonlijke verzorging of sociale contacten. We kunnen je ook helpen bij het zoeken en vinden van een werkplek of dagbesteding en bij het invullen van je vrije tijd.

Overdag ga je naar school, werk of dagbesteding. Op Turfsteker stimuleren we je om actief aan de maatschappij deel te nemen.

Waar ligt Turfsteker en hoe ziet het eruit?

Turfsteker heeft drie groepswoningen verdeeld over zeven geschakelde kleine eengezinswoningen. Elke groepswoning heeft een eigen voordeur, hal met toilet, woonkamer, open keuken en toegang tot de ruime tuin. Bij Turfsteker kunnen in totaal negentien cliënten wonen. Er zijn twee logeerkamers waar om de week weekendopvang geboden wordt. Woonvoorziening Turfsteker ligt in een rustige wijk vlak bij het oude dorp van Nieuw-Vennep. De wijk heeft veel groen en er is een winkelcentrum met allerlei voorzieningen op loopafstand.

Voor wie?

Woonvoorziening Turfsteker is bestemd voor volwassenen, vanaf 18 jaar, met een geldig indicatiebesluit VG3, VG4, VG5 en VG6
IQ 50-75
Woonvoorziening Turfsteker is niet bestemd voor mensen met een verslaving.

Meer informatie

Wil je meer informatie of denk je dat woonvoorziening Turfsteker de juiste woonplek voor je is? Bel of stuur een mail en maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling en laat je adviseren door ons professionele team.

Goedemorgen,
hoe kunnen wij je helpen?

Zorgbemiddeling

Ons Tweede Thuis

Adres