Topmenu

Woon- en logeerhuis De Marius Meijboom

Wonen en logeren

De Marius Meijboom is een woon- en logeerhuis, speciaal voor kinderen en volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking, (Z)EMB. Op de Marius Meijboom bieden wij onze bewoners een fijne plek om te wonen. Er is volledige verzorging en verpleging aanwezig, niet alleen overdag maar ook 's nachts (twee wakende nachtdiensten). Op de locatie werken agogisch opgeleide begeleiders, verpleegkundigen en verzorgenden samen in één team. 

Op de Marius Meijboom zijn zes woongroepen en een logeergroep. Iedere woning biedt plek aan zes bewoners met een eigen slaapkamer, zeer ruime gezamenlijke badkamer, een mooi balkon en een grote woonkamer met open keuken. We vinden een warme, huiselijke sfeer op de woongroepen heel belangrijk. In de grote open keuken wordt er dagelijks vers gekookt en gezamenlijk gegeten.

Voor wie?

De Marius Meijboom  is gespecialiseerd op het gebied van (Z)EMB, (zeer) ernstige meervoudige beperkingen.

Woon- en logeerhuis de Marius Meijboom is bestemd voor kinderen en volwassenen, met een geldig indicatiebesluit VG8 of LG7

Meer informatie?

Woon- en logeerhuis Marius Meijboom is een samenwerking tussen Ons Tweede Thuis, Cordaan en Omega.

Wil je meer weten of denk je dat woon- en logeerhuis de Marius Meijboom de juiste woonplek voor jouw kind is? Bel of stuur een e-mail en maak gerust een afspraak met de afdeling Zorgbemiddeling.

0297 – 353 872
zorgbemiddeling@onstweedethuis.nl

Ben je geïnteresseerd in het aanmelden voor logeren, neem dan contact op met het Zorgloket van Cordaan Jeugd.

Ga terug naar de hoofdpagina