Topmenu

Diversiteit cliënten

Ons Tweede Thuis kent ruim 70 locaties die allemaal hun eigen charme hebben. JJI & Ik is onze algemene deler: wij werken bij Ons Tweede Thuis samen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet- aangeboren hersenletsel. Tegelijkertijd kan jouw werkdag verschillen met dat van een collega uit een ander team of van een andere voorziening. Dit is logisch want iedere locatie, ieder team en iedere cliënt is anders. Om jou toch een beeld te geven van de verschillen (en hiermee dus ook de verschillende mogelijkheden) hebben wij medewerkers van Ons Tweede Thuis geïnterviewd over hun werk.

Ellen: "Kleine mysteries oplossen."

Ellen is begeleider bij woon- en dagcentrum De Dijk, waar zij werkt met mensen met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Lees meer...

Siebe: "Ik wil nog meer betekenen voor hen."

Siebe is begeleider bij woon- en dagcentrum Sluis-Zicht, waar hij werkt met mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Lees meer...

Daphne: "Wat ik hier op doe? Levenservaring."

Daphne is assistent-begeleider bij woon- en dagcentrum Maccabiadelaan, waar zij werkt met mensen met een ernstige verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Lees meer...