Topmenu

Nieuwe regiomanagers per 1 november a.s.

Ons Tweede Thuis heeft twee nieuwe regiomanagers aangetrokken. Wees welkom Gertjan van der Hoeven en Charissa de Ruijter. Allebei starten zij op 1 november a.s. 

 

Charissa de Ruijter

Gehandicaptenzorg is Charissa niet vreemd. Nu werkt ze als Manager Zorg bij de Hartekampgroep waar we als Ons Tweede Thuis graag mee samenwerken. Iets betekenen voor mensen in kwetsbare situaties heeft Charissa altijd al beziggehouden. Menselijk gedrag heeft haar van jongs af aan geboeid en vanuit die hoedanigheid is zij psychologie gaan studeren. Eerst is ze gestart als psycholoog in de verslavingszorg. Al snel kwam ze erachter meer een type te zijn van het regelen en organiseren. En toen is ze gaan leidinggeven bij het RIBW. En nu maakt ze haar overstap van de  Hartekampgroep naar Ons Tweede Thuis. 

 

Gertjan van der Hoeven

Velen van ons kennen Gertjan uit zijn tijd als wethouder van de gemeente Aalsmeer. Hij heeft aan de wieg gestaan van de centrale ontmoetingsplek ‘De Oude Veiling’. Een plek die voor Ons Tweede Thuis zeer bekend en geliefd is. In zijn ambtsperiode bij de gemeente Aalsmeer werd voor hem duidelijk dat hij graag in de zorg wilde werken. Dat lukte door de overstap naar Ipse de Bruggen te maken als accountmanager Zorgverkoop Kind en Jeugd.

Comments are closed.